Už několik měsíců tvoří pár a vůbec to neskrývají. Lucie Vondráčková a o 18 let mladší Zdeněk Polívka si prostě sedli. Svým vztahem jsou si tak jistí, že si pořídili společného pejska. 

„Je to fenka Dita, kříženec huskyho a vlčáka, Lucka ji zachránila. Chodíme na dlouhé procházky, i když... Lucka jde třeba i na dvě hodiny, což já vždycky úplně nedávám,“ prozradil v rozhovoru pro Óčko bijec a Lucie jeho slova jen potvrzuje. 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková poprvé »dostala košem«: Proč mladý bijec nepřišel?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Je pravda, že hodně chodím pěšky. Synové už to nevydrželi a pořídili mi počítadlo kroků, denně nachodím okolo 40 tisíc a to už i já cítím nohy.“ Zpěvačka je proslulá svou vášní pro pěší chůzi, přitom je držitelkou řidičského průkazu a ještě v Kanadě, kde žila s exmanželem Tomášem Plekancem (40) a jejich syny, aktivně řídila. 

Řidičák jsem si udělala hned v osmnácti a hodně jsem řídila. Naposledy to bylo asi v Kanadě, po návratu domů jsem s tím sekla. Měla jsem několik bouraček, ale ne mou vinou, a tak jsem si řekla, že asi někdo nahoře nechce, abych řídila, tak jsem přestala. Ráda chodím pěšky, relaxuji u toho, ale i něco dělám pro sebe,“ tvrdí Vondráčková, která nedávno kývla na společné focení.