Jen co Eva Burešová dotočila další díl seriálu ZOO, cestou z placu do šatny natočila pro vedení televize drsný vzkaz. Zuří, že zatímco ostatní herci natáčejí v přírodě, nebo dokonce u moře, ona jediná „smrdí“ v ateliérech. 

„Zdravím všechny diváky televize Prima a chtěla bych pozdravit taky vedení. A říct jim teda, že tady, jak se koukám, Sára Sandeva, Nováková, všechny tyhle hvězdy točí prostě někde u moře, Klus točí taky tady někde u jezera na chatách... A já tady u vás točím seriály už 6 let a jsem v ateliérech! Kde je sto stupňů? A taky bych chtěla připomenout, že letos mám třicátiny a že bych si zasloužila nějaký seriál někde třeba, já nevím, ve Španělsku u moře?! A ne že mi dáte zelený plátno jenom. Děkuju... Prosím.“ vzkázala herečka svým zaměstnavatelům.

Narážela tak na instagramové příspěvky Sary Sandevy se Sandrou Novákovou, které se během chvilek pauzy od natáčení cachtaly v Chorvatsku v moři. Nebo na Tomáše Kluse, který vrní blahem během natáčení nového seriálu uprostřed lesa. 

Pár diváků za takový ironický vzkaz Burešovou zpražilo. „Jste normální, tohle už není ani vtipný. Takhle si říkat o práci, to snad nikdy nikdo neudělal,“ okomentoval to kdosi.

Burešová celý vzkaz myslela pochopitelně ironicky, ale jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu. Zpěvačka to sice řekla s humorem sobě vlastním, ale nabídku na natáčení u moře by jistě neodmítla. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem. FTV Prima

Fotogalerie
56 fotografií