Eva Burešová se divákům poprvé představila v talentové show Česko Slovensko má talent v roce 2011. Tehdy ohromila porotu svým pěveckým výkonem a dostala se až do finále. Po této soutěži se její pěvecká, ale i herecká kariéra rozjely naplno.

Tenkrát byla jen malý krůček od svého snu. Být zpěvačkou se vším všudy. A najednou se jí to děje. „Plním si svůj dávný sen,“ přiznala Burešová pro CNN Prima News s tím, že sen o vyprodaných halách se jí plní a je to nádherné. Právě objíždí republiku se svým sólovým turné, kde v jednu chvíli měla i tisícovku fanoušků najednou. A to ji dojímá k slzám.

„Jsem strašná plačka, vše mě rozbrečí, takže hrozně bojuju s tím, aby se to nestalo během vystoupení. Vracím se zpátky do dětství, kdy jsem si tohle vše strašně přála. Chci jenom poděkovat fanouškům, protože díky vám si plním své sny a díky vám můžu tohle všechno zažívat. Protože kdybyste nebyli vy, tak nejsem já,“ svěřila se Eva, jež zároveň poděkovala fanouškům za podporu. Své turné zakončí velkolepým koncertem v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité. 

Fotogalerie
76 fotografií