Do premiéry zbývá necelý měsíc a maminka pětiletého Nathaniela a pětiměsíčního Tristana Williama propadá beznaději. „Včera jsem měla velkou krizi, odjížděla jsem domů a myslela jsem, že už se v životě na prkna karlínského divadla nevrátím,“ přiznala deníku Aha! Burešová na čtvrteční zkoušce muzikálu The Bodyguard.

Kritické dny

„Vždycky přijde jeden kritický den, kdy má člověk pocit, že už vůbec nic neumí, protože těch informací je denně strašně moc. Každý den se posouváte, řeknete si, dneska se naučím choreografii, zítra si do toho přidám zpěv, další den tomu dám herectví a další věci, no a najednou je toho hodně. Člověk si projde zkratem a má pocit, že mu vůbec nic nejde,“ vysvětlila. Když se ale svému muzikálovému strážci Hynku Čermákovi (49) a dalším kolegům svěřila se svými pocity, podrželi ji se slovy, že v tom není sama, a hned bylo líp.

Malý nespí

Jelikož se Eva vrátila do práce velmi rychle, bojuje i se svým tělem. „Je to náročnější, protože to tělo není ještě úplně stoprocentně ve formě, jako bylo předtím. Ale to je otázka pár týdnů a budu zase zpátky tam, kde jsem byla. Necítím, že by to byl velký průšvih,“ prozradila Eva. Zato mladší syn jí dává zabrat. „Teďka je to o něco složitější v tom, že Tristánek poslední noci jako naschvál úplně nespí,“ posteskla si. Naštěstí se jako maminka může spolehnout na svého partnera, šéfkuchaře Přemka Forejta (35), který se o jejich synka vzorně stará.

Poprvé v muzikálu

Pro Hynka Čermáka to bude první muzikálová role. „Chtěl jsem to zkusit, obsáhnout takový prostor. Je to látka, která mě z nostalgie zajímá, a po první čtené zkoušce jsem zjistil, že jsem opravdu udělal dobře. Taky to je letité přátelství s režisérem Antonínem Procházkou, se kterým se známe z jiných projektů,“ řekl Aha! herec, který v muzikálu představuje ochránce Franka Farmera. Toho ve stejnojmenném filmu ztvárnil Kevin Costner (68).

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité 

Fotogalerie
39 fotografií