Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pamela se v novém dokumentu rozpovídala: Znásilnění i penis ve dřezu!

/
  • Pamela se v novém dokumentu rozpovídala.
    27. ledna 2023 ● 05:00

    Hvězda Pobřežní hlídky Pamela Andersonová (55) jde v poslední době s kůží na trh. 31. ledna jí vyjde nová kniha pamětí Love, Pamela (S láskou Pamela) a ve stejný den vyjde na Netflixu i nový dokument Pamela, A Love Story (Pamelin milostný příběh).  Podívejte se na to nejzajímavější, co v něm zaznělo!

  • 1.

    O zneužívání a plánované vraždě chůvy

    Herečka v novém dokumentu prozradila, že málem zavraždila chůvu, která ji v dětství zneužívala. „Zneužívání trvalo asi tři nebo čtyři roky. Nutila mě hrát divné hry s jejím tělem. Vyhrožovala mi, ať hlavně nic neříkám rodičům. Snažila jsem se před ní ochránit svého brášku,“ popsala herečka. 

     

    „Pokusila jsem se ji zabít – snažila jsem se probodnout jí srdce perem,“ odhalila zoufalý čin. Ten sice nevyšel, zafungoval ale zvláštní sled událostí. „Řekla jsem jí, že chci, aby umřela, a ona den na to zemřela při autonehodě. Byla jsem přesvědčená, že jsem ji zabila svojí kouzelnou myslí a že to nikomu nemůžu říct... Myslela jsem si, že jsem to udělala já. S tou vinou jsem žila celé mládí,“ svěřila se. 

  • 2.

    O aféře s pornem, která dopadla na syny

    Když v roce 1996 uniklo na veřejnost domácí porno video, které Pamela natočila se svým tehdejším partnerem Tommym Leem (60), skandál hořce dopadl i na jejich dva syny Brandona (26) a Dylana (25). 

     

    Herečka v dokumentu popsala, jak se o aféře dozvěděl její starší syn. „Pamatuju si, jak jednoho dne přišel ze školy s brekem a ptal se mě: ,Mami, proč jsi natočila to video?‘“ 

     

    Oba synové se v matčině dokumentu objevili a detailně popsali, jaký měl skandál kolem ukradeného videa vliv na jejich životy. A že nový seriál z dílny Disney+ o celé aféře s názvem Pam a Tommy ničemu vůbec nepomohl...

     

    Kéž by si vzala ty peníze!

     

    Mladí muži by si dnes přáli, aby se jejich matka tehdy k věci postavila trochu jinak. „Kéž by si vzala ty peníze. Mohla vydělat miliony dolarů, stačilo by podepsat kus papíru. Místo toho od toho dala ruce pryč a sledovala svou kariéru, jak pomalu mizí. Většinu života byla v dluzích,“ říká Brandon. Jeho mámě prý vždycky na prvním místě záleželo na rodině a až poté na penězích. Nechtěla mít s nahrávkou nic společného, aby ochránila syny. 

  • 3.

    O seriálu Pam a Tommy

    Ze seriálu Pam a Tommy není Pamela Andersonová vůbec nadšená a k jeho vytvoření nikdy nedala svolení. Žádný div: dílo se zaměřuje na nejtěžší období jejího života kolem skandálu s ukradeným domácím pornem. Seriálová adaptace přitom všechno jen oživuje a vynáší opět na světlo, ačkoli je kauza stará už dvacet let. 

     

    „Mám z toho noční můry. Včera jsem vůbec nespala. Nechci to vidět, nepustím si to. Nikdy jsem neviděla tu nahrávku, nebudu se dívat ani na tohle,“ svěřila se v dokumentu. 

     

    „Proč byste vytahovali něco po dvaceti letech, když víte, že to někomu zničilo život? Vzít to nejhorší období jejího života a udělat z toho komedii nedává smysl,“ rozčiloval se před kamerami Dylan. 

     

  • 4.

    O znásilnění ve 12 letech

    Ve velkém rozhovoru pro Guardian Pamela přiznala další odporný zážitek z dětství. V pouhých 12 letech ji měl znásilnit 25letý známý. 

     

    „Nechci vytahovat traumata z dětství, ale když mě napadl, myslela jsem si, že se to všichni dozví. Když ukradli tu nahrávku, cítila jsem se stejně. Bylo to brutální,“ přiznala.

     

    V dokumentu Pamela popsala, jak k incidentu došlo. S kamarádkou prý byly u jiného kamaráda doma a kamarádka zmizela nahoru s klukem, který se jí líbil. Pamela na ně mezitím čekala dole a se známým hrála hry.

     

    „Chvíli jsme hráli vrhcáby a pak se na mě podíval a řekl, že vypadám, že bych potřebovala masáž. Bylo mu 25, mně 12. Znásilnil mě. Myslela jsem si, že je to moje vina,“ popsala podle svých dobových deníků. 

  • 5.

    O Sylvesteru Stalloneovi a jak si ji chtěl „koupit“

    Za svou kariéru zažila Pamela množství nejrůznějších nabídek od bezpočtu mužů. Jedna taková přišla od hereckého kolegy Sylvestera Stallonea (76). Ten jí prý nabídl vlastní byt a Porsche, když se stane jeho „holkou číslo jedna“.

     

    Herec si prý myslel, že Pamela takovou nabídku nemůže odmítnout, ta mu ale vytřela zrak. „Znamená to, že bude i holka číslo dva?“ odpověděla prý se smíchem a na nabídku nepřistoupila. Podle svých slov stála v první řadě o lásku.

     

  • 6.

    O dýmce na crack ve vánočním stromku

    Se svými bývalými partnery zažila herečka skutečně mnohé. V dokumentu se například rozpovídala o svém vztahu s pokerovým hráčem Rickem Salomonem (55), za kterého se provdala hned dvakrát – poprvé byli svoji v letech 2007 až 2008 a podruhé v letech 2014 až 2015.

     

    Okolnosti prvního rozvodu byly poměrně třaskavé. Máma dvou malých synů totiž našla ve vánočním stromečku Salomonovu dýmku na crack! „Do dnešního dne to popírá a tvrdí, že nebyla jeho. Kdo jiný by ale měl dýmku na crack ve vánočním stromečku?! Moje nebyla!“ říká herečka. 

  • 7.

    O tom, jak přišla na nevěru

    Jindy zase Pamela zjistila, že ji její milý podvádí. Krátce po dokončení střední školy se bezhlavě zamilovala, její milý jí ale bohužel hořce zlomil srdce. 

     

    „Jela jsem trajektem do Vancouveru, někoho jsem potkala a nakonec jsem se k němu nastěhovala. On měl ale aféru s někým úplně jiným... Když vidíte, jak si váš přítel myje penis ve dřezu, je to znak, že asi vídá i někoho jiného,“ zavzpomínala. Do svých notesů si prý tehdy zapsala: „myje si penis ve dřezu – podezřelé“. 

  • 8.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story Netflix

     

    Fotogalerie
    119 fotografií

     

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy