Hvězda ZOO a Slunečné se v srpnu loňského roku stala dvojnásobnou maminkou, která svou rodinou idylku ráda a často sdílí na instagramu. A to i přesto, že úzkostlivě tají tvářičku svého druhorozeného synka a fotky chlapečka většinou zachycují pouze zezadu. Nyní však Eva Burešová pořádně zmátla a pobavila své fanoušky právě na této sociální platformě. Momentka ze hry s Tristanem Williamem byla totiž trochu... neurčitá.

Představitelka rázné Týny a prolhané Viky ze seriálových hitů FTV Prima zveřejnila snímek, na němž si postava ležící na zemi zvedá nad hlavu téměř půlroční dítko, drží ho v naražených rukách...  a ani jednomu z nich při tom není vidět do tváře. A to se právě stalo oním pomyslným kamenem úrazu. „To nejsi ty pod Tristánkem? Já myslela, že jo,“ podivovala se u příspěvku jedna Evina fanynka - a další se k ní přidávaly.

Video
Video se připravuje ...

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Až to, že byl v popisku fotky uveden Evin partner Přemek Forejt (35), známý šéfkuchař a porotce kulinářské reality show MasterChef Česko, je o tom přimělo pochybovat.

„Holky, tolik let mě znáte a nevíte, že nejsem blondýna?“ podivovala se Burešová. Ale ruku na srdce, na tom záběru se to doopravdy nedalo poznat. Vždyť i barva Přemkova ohonu vypadala mnohem tmavší, než jaké má vlasy doopravdy! Posuďte sami...

Fotogalerie
66 fotografií