Hvězda seriálů ZOO či Slunečná, díky níž se těší obrovské popularitě, se stala v srpnu letošního roku dvojnásobnou maminkou, když dala život chlapečkovi jménem Tristan William. Eva Burešová pak beze studu sdílela na sociálních sítích záběry svého poporodního těla a všechny maminky, co ji na instagramu sledují, uklidňovala tím, že ani ona se ještě po porodu synka nedostala zcela do kondice. To je však již dávno minulostí!

Zpěvačka, která nedávno vyhrála bronzového Slavíka, totiž nyní zveřejnila na svém profilu snímky, z nichž se tají dech. Pózuje na nich, jako kdyby snad mimoděk, opřená o stěnu… a na sobě má naprosto úžasné červené šaty s vysokým rozparkem, co dávají vyniknout její perfektní postavě i řádně naditému dekoltu. Eva se nikdy nepyšnila velkým poprsím, ale díky kojení, kterému se věnuje klidně i na natáčecím place, se obsah jejího výstřihu podstatně zvětšil.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité. 

Červená barva jí jde navíc dokonale k pleti. A díky dlouhým, jemně zvlněným kadeřím vypadala málem jako nějaká hollywoodská hvězda. A přitom šlo „jenom“ o Evin look před vystoupením v Lucerně, kde si zazpívala po boku Heleny Vondráčkové (75). A můžeme se pouze domnívat, kolik mužů při pohledu na sexy Evu v rajcovní róbě zazávidělo Přemku Forejtovi (35). Porotce z pořadu MasterChef Česko je totiž jejím životním partnerem a otcem nejmladšího syna.

Fotogalerie
58 fotografií