Gabriel se v české kotlině proslavila již jako velmi mladá. Ještě před dovršením dvaceti let se totiž toužila co nejvíce podobat živé Barbie a podstoupila kvůli tomu i první zákroky, které u pohledné a teprve dospívající školačky zaujaly oko veřejnosti.

Vůbec první plastikou byla úprava ňader – Gabriele tehdy bylo pouhých šestnáct let. „Měla jsem je hezká, ale líbily se mi kulaté tvary, ta dokonalost, kterou příroda nezařídí,“ prozradila Lele. „Prsa, nos jsou chirurgické a pak mám několik výplní,“ svěřila se, co všechno má za sebou v pouhých 23 letech.

Krutá šikana od spolužáků

Dětství a dospívání Gabriely ovšem bohužel nepoznamenala jen touha po dokonalosti. Nikdy jsem si moc nerozuměla se svými vrstevníky, celé dětství jsem byla šikanovaná, proto jsem hledala mezi staršími,“ popsala na TV Barrandov, co ji přitáhlo ke staršímu příteli.

Šikana ostatních dětí byla opravdu ošklivá. „Už v sedmi letech jsem byla u psychologa, měla jsem chronické bolesti břicha. Říkali mi, že jsem o 5 až 15 let starší od těch dětí,“ vzpomínala na nelehké období. 

12 kroužků a spánek 4 hodiny

Gabriel byla zkrátka pořádně napřed. „Nepochopili mě, protože jsem měla jiné zájmy, byla jsem sarkastická, rodiče se o mě hodně starali, narodila jsem se několik let po bratrech. Měla jsem spoustu barbín a hraček. Když jsem začala vystupovat a vídat se se známými lidmi, tak to byl pro ostatní úplný konec. Měla jsem tehdy 12 kroužků a spala jsem 4 hodiny,“ vyprávěla zpěvačka.

Rodiče se snažili své dceři pomoci, jak jen mohli. Přistoupili proto i k výměně školy... Jenomže instituce nebyly dost daleko od sebe, děti se znaly a nový start se proto nekonal. 

„Ve 13 letech jsem přešla do domácího vzdělávání a 2 roky jsem se učila doma. Jsem hodně silná osobnost,“ dodala.

Svou náročnou minulost pojala Gabriel jako stavební materiál, ze kterého se rozhodla vybudovat něco smysluplného. Zahájila studia předškolní a školní pedagogiky a chystá nadaci, aby „děti nevedly už žádné beznadějné boje“. Tak hodně štěstí!

Video
Video se připravuje ...

Jiráčková ohromila Vary: Barbie nezklamala! Markéta Reinischová

Fotogalerie
214 fotografií