Dcera slavných rodičů Jana Hrušínského (67) a Miluše Šplechtové (65) hlásila ve čtvrtek 15. prosince do celého světa krásnou novinku – dala život svému druhému potomkovi, chlapečkovi, jenž dostal hezké české jméno Jakub. A o víkendu, konkrétně během čtvrté adventní neděle, již Kristýna Hrušínská s kloučkem opustila porodnici a v doprovodu manžela Matěje Balcara vyrazila „směr domov“.

Při této příležitosti sdílela snímek hrdých rodičů, sklánějících se nad spícím novorozencem v dětské sedačce. K tomu přidala hashtag „Kubík jede domů“. Tam na ně již čekal Jakubův „velký brácha“, tedy Kristýnin pětiletý syn Vojta. 

Rodina si tak dopřála ten nejlepší vánoční dárek, jaký existuje. Ostatně i termín porodu jí vycházel kolem Vánoc, a proto mnozí její fanoušci tipovali, že si miminko dá na čas a vykoukne na svět přesně na Štědrý den. „To budou Vánoce, to bude Ježíšek,“ měli jasno.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jana Hrušínského Kristýna se svlékla pro pánský magazín: Rodičům to zatajila. Kisa Císařová, Lukáš Červený

V tom se tedy nestrefili, ale v něčem jiném se jim to podařilo. I když herečka pohlaví dítěte až do porodu před širokou veřejností tajila, s tím, že je jí jedno, co to bude, hlavně aby to bylo zdravé, její fanoušci nepochybovali – podle tvaru Kristýna těhotenského bříška to prý jednoznačně vypadalo na kluka. A skutečně! Sympatická herečka má tak doma pořádnou převahu mužského elementu...

Fotogalerie
32 fotografií