Lela Ceterová má za sebou další operaci. Svou důvěru tentokrát vložila do rukou plastického chirurga v Íránu, kam si pro nový nos doletěla. 

Byla to už třetí operace nosu a vnadná manželka zápasníka MMA Karlose Vémoly nyní přiznala proč. „Nos jsem měla operovaný dvakrát a bohužel ne moc dobře, ať už ze zdravotních důvodů nebo z estetické stránky. Určitě i u nás se najdou dobří chirurgové, ale to co jsem chtěla já, by mi tu nikdo neudělal. Proto jsem odjela,“ svěřila se svým fanouškům. 

Nad jejím rozhodnutím ale kroutí hlavu její kamarádka Barbie Jiráčková. „Od různých klinik a podobných agentur z celého světa dostávám průběžně nějakou nabídku na spolupráci už od svých 17 let. Hned, když se o mně za hranicemi začalo psát jako o první české Barbie, zkontaktovala mě právě i tato klinika z Teheránu, na které byla nyní Lela. Kvůli omezeným lidským právům, zejména právům žen, a nebezpečí, které ženám v Íránu každý den hrozí, jsem i v kontextu osobního nesouhlasu s tamním režimem nikdy žádnou z jejich nabídek nepřijala a nepřijmu, byť se jejich nabídky stále zvětšují," svěřila se Jiráčková pro ŽivotvČesku.cz. 

Navíc ji rozčílily zprávy o tom, když se dozvěděla, že na místní klinice zneužívají její jméno a dokonce i fotografie. „Na této klinice se prý rádi chválí mým jménem a mými fotografiemi, jako bych byla jejich klientkou. Už několikrát jsem ale nahlašovala i ukradené fotky na Instagramu vícero klinik,“ přiznala první česká Barbie nepříjemnosti s klinikou. 

Lela Ceterová je její kamarádka, kterou zná přes sociální sítě a pevně doufá, že se tato operace nosu povedla a modelka dosáhne vytouženého výsledku. „Věřím, že navzdory chlubení se cizím peřím si dá chirurg záležet a nos jí udělá hezky,“ dodala závěrem Jiráčková. Ta sama má s plastikami opravdu velké zkušenosti. 

Video
Video se připravuje ...

Mejdan po svatbě Karlose a Lely Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
41 fotografií