Všechny šokovala zpráva o tom, že slovenská herečka, která si zahrála například i v Plechové kavalérii a Bakalářích, zemřela pod koly vlaku. Nejprve se úmrtí vyšetřovalo i s ohledem na možnost, že se mohlo jednat o nehodu. Vzhledem k tomu, že se ale těsně předtím loučila a zanechala po sobě také dopis, v němž vyjádřila své požadavky k vlastnímu pohřbu, je víc než jasné, že to skutečně byla sebevražda. 

„Zapaluji svíčku, paní profesorko. Děkuji za vše,“ napsala nyní na sociální síť v slzách muzikálová herečka a zpěvačka Lucia Jagerčíková Nývltová, kterou Hrivnáková vyučovala. Té také poděkovala za to, že nikdy nezapomene správnou výslovnost své rodné řeči a může se tím živit i v Česku.

Sdílela jeden z článků, jenž o smrti Hrivnákové informoval, ale sama doplnila i menší indicii, proč se asi profesorka a herečka k takovému kroku vůbec rozhodla.

„Doufám, že jste se se synem setkala,“ dodala totiž na facebooku půvabná zrzka, známá například z muzikálů Angelika či Tick Tick Boom

A v komentářích se objevilo informací ještě o něco více. Nejenže to někdo komentoval ve stylu, že je to smutný příběh, ale jeden pán dokonce prozradil, co se synovi, kterého Jagerčíková zmiňovala, vlastně stalo. „Četl jsem to ....utopil se jí syn na raftech v Bosně na řece Uně. Přesně tam jsme byli na raftech se Simčou, když jsme byli na tom tripu po Balkáně.“

Zatímco syn tak utonul, jeho matka a hlavní hvězda pohádky Zlatá runa si zvolila smrt skokem pod vlak. Podobně jako zpěvačka Iveta Bartošová (†48).

Video
Video se připravuje ...

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové Videohub

Fotogalerie
22 fotografií