První zprávy hovořily o tom, že herečka zemřela při tragické dopravní nehodě. Podle webu topky.sk ale Hrivnáková skončila pod koly vlaku v Železné studánce v Bratislavě. „Podle dostupných informací měla žena vstoupit a následně zůstat stát na kolejišti. Vzhledem k rychlosti vlaku a krátké vzdálenosti strojvedoucí nedokázal srážce zabránit. Ohledávající lékař konstatoval na místě smrt. Další okolnosti případu jsou předmětem vyšetřování,“ sdělila Policie SR na Facebooku.

V hereckém zákulisí se ihned začaly šířit zprávy o tom, že se jedná právě o Hrivnákovou. „Dostala se k nám informace, že zemřela po srážce s vlakem,“ řekl webu topky.sk zdroj z hereckého prostředí. Policie však potvrzení identity odmítá.

Na sociálních sítích začali její kolegové a studenti, včetně mladého zpěváka a herce Martina Klinčúcha, vyjadřovat upřímnou soustrast. „Budete nám chybět, paní profesorko,“ píše herec. Ten je na Slovensku známý díky seriálu Pán profesor. Slovenská televize dnes večer na její počest odvysílá pohádku Zlatá runa, kde ztvárnila hlavní postavu.

Video
Video se připravuje ...

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové Videohub

Fotogalerie
5 fotografií