Olivie Žižková rozhodně přehnaným studem netrpí, ba naopak. Své sledující a fanoušky na sociální síti občas rozpálí pořádně žhavými snímky. A nejinak tomu bylo i v tomto případě. „Sobota proběhla barevně,“ napsala stručně ke snímkům, které sdílela na sociální síti. A měla na mysli zřejmě hlavně fialovou paruku, pod kterou schovala svůj velmi krátký sestřih.

Ovšem paruka na jejích snímcích není tím nejzajímavějším. Svým sledujícím totiž ukázala i velmi zajímavý pohled na své nahé vnady, jen bradavky ukryla do dlaní. Pod jejím příspěvkem se samozřejmě strhla lavina komentářů. „Jsi opravdu šíleně sexy, Oli,“ stálo v jednom z nich, ale i ostatní byly pochvalné a samozřejmě mezi nimi nechyběla ani přáníčka k svátku.

Manžel Olívie – hudebník Jan Žižka podlehl covidu, se kterým bojoval od konce ledna. V únoru ale nemoci podlehl. Jeho o dvacet let mladší manželka se o zdrcující zprávu podělila na facebooku. „Jelikož jsi už v dobrých rukou nahoře u svaté rodiny i se svými blízkými, tak je mně úplně jasné, že ze mě nespustíš oči a budeš tam na mě čekat," napsala tehdy Olivie.

Video
Video se připravuje ...

Další hudební úder Olívie Žižkové: Přezpívala Modlitbu pro Martu! Co na to Kubiška? youtube.com

Fotogalerie
55 fotografií