Muzikant Jan Žižka, který momentálně bojuje o život kvůli těžkému covidu, padl před více než 30 lety do oka dceři svého tehdejšího chlebodárce Karla Gotta. Dominice bylo tehdy 15 a půl a chodila na tatínkovy koncerty. „Líbil se mi jako chlap, byl zábavný, výřečný a měl výrazný nos. Hned na další akci jsme skončil v zákulisí, kde jsme měli první sex,“ vzpomíná Slavíkova prvorozená dcera v knize Dominika Gottová - Můj táta Karel.

„Když se to dozvěděl táta, strašně zuřil. Chodili jsme spolu asi tři roky, jezdila jsem k němu domů, užili jsme si a pak mě odvezl rovnou do školy, až to vyplynulo do ztracena,“ přiznává Dominika. A k vztahu se po letech vyjádřil i bubeník, jenž je teď bohužel v umělém spánku na plicní ventilaci. Žižka byl totiž tehdy ženatý. „Nejsem na to pyšný. Naštěstí máme nyní s druhou ženou výborné vztahy,“ řekl kdysi bubeník. „Dominika někde zveřejnila, že jsem ji vozil do školy. To tedy pravda není, to by vypadalo, že jsme spolu spali u nás doma. To bych fakt neudělal,“ dušoval se už dříve Honza.

Hudebníkova manželka, zpěvačka a fotografka Olivie Žižková (46), prosí přátele v slzách o modlitbu. „Kvůli oslabené imunitě se Honza nemohl proti covidu nechat očkovat. Má tu nejtěžší variantu, navíc je astmatik. Myslím na něj nepřetržitě a posílám mu energii,“ svěřila zdrcená manželka Blesku.

V nemocnici ji upozornili, aby byla připravena na vše. „Věřím, že to Honza dá, je to silný chlap,“ doufá Olivie. Jan ještě 30. ledna napsal na sociální síť, že mají oba covid a že je to síla. Pak se už nuceně odmlčel.

VIDEO: Hádka mezi Olivií Žižkovou a Jiřím Krytinářem

Video
Video se připravuje ...

Hádka mezi Olivií Žižkovou a Jiřím Krytinářem Kristýna Léblová, Petr Soukup

Nahatá aféra

Před 10 lety vystupovala Olivie s Jiřím Krytinářem (†68). Dokonce spolu udělali kalendář, v němž se zpěvačka ukázala v rouše Adamově. Krytinář pak označil Žižkovu manželku za pornoherečku. Bubeníka to naštvalo: „Byl namol opilý a neustále na ženu dorážel,“ zastal se Olivie Žižka.

Fotogalerie
36 fotografií