Maminku Gottových vnoučků Vojty (11) a Honzy (9) čtenář deníku Aha! zastihl na prodejně v období novoročních slev, jak poletuje od stojanu ke stojanu, srovnává věci nebo se snaží poradit zákazníkům.

„Je moc milá, poznala jsem ji i přes tu roušku,“ řekla deníku Aha! jedna z návštěvnic obchodu španělské módní značky na pražském Smíchově. Když Dominika minulý týden přiletěla do Česka, aby pokřtila videoklip Pro tebe, ve kterém vzdává hold tátovi Karlovi, Lucie o žádné setkání se sestrou nestála.

„Nemám zájem se s Dominikou stýkat, když vidím, co předvádí,“ prohlásila nedávno na její adresu nevlastní sestra Lucie. Druhorozená Lucie je neustále v kontaktu s nejbližší rodinou svého otce, vdovou Ivanou (46) a sestrami Charlottkou (15) a Nellinkou (13).

Lucie je už znovu vdaná. Loni v listopadu si vzala svého nového přítele Lukáše (29) a přijala jeho příjmení Valčíková.

Lucie je na profesi prodavačky zvyklá, dělala už v několika obchodech. Vztah k tomuto povolání získala díky mamince Ivety Kolářové (54). Ta měla kdysi svůj obchůdek se spodním prádlem, s jejímž rozjezdem jí v 90. letech pomáhal právě Karel Gott.

Dominika shání práci

Dominika si po sobotním návratu do Finska podala oficiální žádost o místo u bezpečnostní agentury, u níž loni 29. prosince složila zkoušky. S žádostí o pracovní pozici ale vyčkávala, až se vrátí z Česka. „Věřím, že pro mě nějaké místo bude a zase se naplno vrhnu do práce,“ svěřila se.

Od loňského přestěhování se z Prahy do Helsinek žije Gottová ze sociálních dávek, ze kterých platí nájem i obživu. Její manžel, finský muzikant Timo Tolkki (55), se stále živí muzikou, ale v době covidové jsou jeho výdělky minimální.

Dominika si zoufala, že jim scházejí peníze. Navíc měla v Praze i nějaké dluhy. S těmi jí měl pomoct podnikatel Gabriel Grillotti (61), velký fanoušek jejího táty, jenž nazpíval ve francouzštině zmiňovanou píseň, v níž Dominika recituje.

VIDEO: Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to... Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií