A netajila se svým velkým rozčarováním. „Nechápu, jak se mohl táta nechat natáčet v situacích, které jinak celý svůj profesní život veřejnosti ukazovat nechtěl,“ svěřila Aha! před odletem z Prahy Gottová. „Třeba v těch, jak mu berou krev, jak mu není dobře, jak chřadne, jak nemá hlas… Sakra, proč to udělal?“ plakala Dominika, jež se dodnes s tátovým odchodem nemůže vyrovnat. A jak dodává, vše nechápe tím spíš, že její táta chtěl být na veřejnosti vidět vždy v plné síle.

Šlo o peníze?

Gottová si pokládá otázku, zda bylo záměrem jejího táty díky filmu ještě více finančně zajistit svou ženu Ivanu (46) a dcery Charlotte (15) a Nelly (13), anebo opravdu tolik chtěl, aby lidé jeho odcházení viděli. „Byl neuvěřitelně statečný, to je v tom filmu vidět! Ale nebyl to už on, protože vážně nikdy nechtěl, aby lidé viděli, že ho něco trápí. Ten film jsem probrečela a už ho vidět nechci,“ uzavřela Dominika.

Fotka a záběr

Sama Dominika odmítla ve filmu, na kterém jejímu tátovi velmi záleželo, účinkovat. V dokumentu Karel je nakonec vidět na fotce z dětství a následně na záběru z pohřbu v katedrále sv. Víta. „Jsem ráda, že tam záběry z našeho posledního setkání nejsou, vypadala jsem na nich strašně,“ okomentovala dva a půl roku starou kauzu.

VIDEO: Režisérka filmu Karel Olga Malířová Špátová: Bujný dekolt a slova o vděčnosti!

Video
Video se připravuje ...

Režisérka filmu Karel Olga Malířová Špátová: Bujný dekolt a slova o vděčnosti! David Turek

Fotogalerie
67 fotografií