Píseň Pro Tebe, v níž Dominika recituje o tom, jak jí táta chybí, a Grillotti Gottové za jejího otce ve francouzštině odpovídá z nebe, natočila tahle dvojice už loni na jaře. Tedy ještě dříve, než se nejstarší Mistrova dcera znovu odstěhovala do Finska. Už tehdy podle informací Aha! dostala honorář 50 tisíc korun za natočení recitací a následného videoklipu.

Další peníze jí smlouva garantovala za účast na křtu písně a její následnou propagaci. Na ty si ale musela ještě přes půl roku počkat, protože koronavirová pandemie představení projektu neustále odsouvala. Až nastal letošní leden, kdy Gabriel Dominice zaplatil letenky do Prahy, ubytování, kadeřníka i oblečení na tiskovou konferenci. A nemalá částka jí přistála i za účast na ní.

A vzhledem k tomu, že Grillotti chystá se svým týmem i další propagační akce, přijde si Gottová co nevidět na další finanční obnos, který bude zcela jistě potřebovat. Ve Finsku totiž stále nemá práci a žije s manželem Timem Tolkkim (55) pouze ze sociálních dávek. O jejich dohadech, kdy se chvíli milují a chvíli nenávidí, ani nemluvě.

VIDEO: Klip s písní Gottové a Grillottiho

I táta pracoval za honorář

Dominika v reakci na náš dotaz k honoráři za natočení a propagaci písně a klipu reagovala velmi rázně: „Můj táta také natáčel a zpíval za honorář. A pořadatelé se o něj starali.“

 

Co Grillotti zaplatil za Dominiku:

50 000 Kč - natočení písně a klipu k ní

5 000 Kč - letenky do Česka a zpět

15 000 Kč - ubytování v bytě pro turisty

4 000 Kč - kadeřník

6 000 Kč - oblečení

40 000 Kč - účast na tiskové konferenci a poskytnutí rozhovorů

Dohromady: 120 000 Kč!

Fotogalerie
62 fotografií