Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dětská benzinka i jméno po pejskovi! Slavní kolegové reagují na porod Terezy Ramby

/
  • Celebrity zareagovaly na příchod miminka Terezy Ramby.
    24. ledna 2022 ● 13:12

    Více než měsíc příchod druhého miminka tajila, teď už je ale všechno venku, a herečka Tereza Ramba (32) se rozpovídala dokonce i o orgasmickém porodu. Takhle na krásné novinky zareagovali její slavní kolegové!

    „Čekala jsem Teodoru, ale přišla Miřenka. Mira. Míra. V takovém klidu a lásce. Jako když se vám do duše rozprostírá zamilovanost,“ oznámila 23. ledna svým sledujícím na Instagramu herečka Tereza Ramba

    „Den před porodem jsem nemohla ani otevřít oči. Tělo se připravuje. Bude to pekelně dřív, chvěla jsem se, plná úzkosti, stesku po Slunci, který byl ten den u babičky, poprvé spal mimo naši postel, tak tak jsem zvedla sklenici s vodou. A druhý den. Orgasmický porod. Když tohle přede mnou někdo po prvním porodu řekl, měla jsem chuť ho umlátit těžkou palicí,“ prozradila s tím, že letošní Vánoce už rodina oslavila ve čtyřech. 

  • 1.

    Tamara Klusová

    „Terezko, radujeme se s vámi všemi. Ať je Miřenka zdravá, milující, milovaná, zářivá, plná života, inspirace, v srdci bezpodmínečná a odvážná a konečky prstů se stále dotýká štěstí, které je všude kolem ní,“ vzkázala herečce Tamara Klusová (33).

    Tamara Klusová s dcerou Jenovéfkou.

  • 2.

    Aňa Geislerová

    Vzkaz herečky Ani Geislerové (45) byl o poznání stručnější. „Mira mirakola! 🧿❤️🎖🎈🌎⭐️“ zareagovala na zprávu o narození miminka. 

  • 3.

    Marie Doležalová

    „Tys to tak krásně, překrásně napsala, jak jen to umíš, vzít nás tam, rozsekat nás. Děkujeme! Láska je a my jsme její navěky followeři!!!!!!!!!“ reagovala Saša z Comebacku a vítězka StarDance Marie Doležalová (35).

  • 4.

    Jiří Mádl

    Fotografii, na které na Rambě odpočívají obě děti, okomentoval i Jiří Mádl (35). „Ty seš taková dětská benzínka, hele,“ vzkázal herečce.

    Tereza Ramba a Jiří Mádl v Deníčku moderního fotra...

  • 5.

    Jitka Čvančarová

    „...s láskou na vás tady hledím, mámo, s láskou myslím, s láskou čtu Tvá slova a moře lásky vám od nás všech posílám,“ napsala Jitka Čvančarová (43). 

  • 6.

    Aneta Krejčíková

    Zareagovala i herečka Aneta Krejčíková (30). Ta ale namísto slov zvolila jen sérii smajlíků: „🙌🙌🙌🙌❤️❤️❤️❤️“

  • 7.

    Stanislava Jachnická

    Herečka a dabérka Stanislava Jachnická (56), známá jako hlas Phoebe ze seriálu Přátelé, ocenila hlavně jméno. „Krásně jsi to napsala, úplně mě to vrátilo do mých porodů. Taky holka a kluk, rozdílné bytosti, rozdílné porody, ale nádhera a láska. A Mira je krásné jméno. Jednou takhle přišel manžel domů a řekl – dneska mi přišlo jméno pro naše miminko (psí) – Mira. Takže naše roční slečna si krásně nosí jméno, co voní vzduchem, mořem a zdravým sebevědomím . ❤️ Zdravím vás všechny Stáňa J.,“ vzkázala rodině. 

  • 8.

    Galerie

    VIDEO: Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

    Video
    Video se připravuje ...

    Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

miroslava13: bez této hovadiny a blábolů jsme nemohli asi být, co? Pokleslý bulvár.

(28. 01. 2022 12:39)

xoxo: Myslím, že každému je to srdečně jedno. Přáli jí známí, soukmenovci, kteří se snažili o originalitu. No, jsou to jen řeči, voda teče, střídá se den s nocí, kdy prostě přišlo na svět dítě. Pro ně událost, pro ostatní všední věc. A tak to má být

(24. 01. 2022 20:57)

janamala: Tvl...děcko jí za pár let poděkuje...

(24. 01. 2022 19:06)

ixinka: A tak, pokud jsou oba Ramba takhle cáklí, tak proč ne, pak to snad může klapat. Pokud by byla cáklá jen ona, jako že je, tak by s ní nikdo nemohl vydržet.

(24. 01. 2022 19:03)

porgy1: Jéžiši ty jsou patetický !

(24. 01. 2022 17:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy