Naposledy se těhotná herečka svým fanouškům na sociální síti ukázala v půlce prosince, tehdy už měla opravdu velké bříško.

U brášky v útočišti, mámina polívka voní odspodu. Chvilka přitulení, aby se to všechno stihlo. Nic se nestihne, ale je to jedno. Ještě. Dojímám se tady, ve svým bývalým dětským pokoji. Kdy se to stalo? Pořád jsem si někde opilá myslela na baru, že život je o něčem jiným a že už HO nikdy nepotkám.“

VIDEO: Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá! Markéta Reinischová

„A pak přišel Koláček a najednou má hned vedle táty vlastní lopatu a hrabe sníh na zahradě. A já jsem zase tak strašně v očekávání,“ napsala k fotce Tereza ve vysokém stupni těhotenství. 

Pohlaví druhého potomka si s manželem nechali jako překvapení k porodu. „Já to nevím, chci si to nechat do porodu, ale doufám, že to někdo nevykecá,“ řekla Blesku loni na karlovarském festivalu maminka téměř dvouletého syna, kterému říká Slunce, nebo jak je uvedeno výše, i Koláček. 

Už máme dvě kiki. Děkujeme, že jste to tak dlouho s námi vydrželi. Dneska už je to dvě! Láska je lide. Chci říct, že s jedničkou v životě jsem po procházce neseděla. Řízek a caro od muže. Život je zázrak,“ pochlubila se na svých stories Tereza, která tím tak opět tajuplně oznámila příchod dalšího potomka. 

Zda je to chlapeček, nebo holčička, na to si budeme muset počkat... 

Fotogalerie
53 fotografií