O konci jejich vztahu se už nějakou dobu spekulovalo, ale ani jeden se k tomu nikdy nevyjádřil. Ale to, že se roky společně nikde neobjevili, mluvilo za vše. 

Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili. A my? My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se,“ řekla v rozhovoru pro magazín Reportér Bára Poláková a Pavel Liška její slova potvrdil. 

Partneři se rozhodli jít od sebe před více jak třemi roky, ale dohodli se na společné péči o jejich dvě dcery. Loňské vánoční svátky strávili jako rodina na horách a Bára s dcerkami tam stále pobývá. 

VIDEO: Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl?

Video
Video se připravuje ...

Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I když už nejsou milenci, doposud ani jeden nového partnera oficiálně nepředstavil. Ale při pohledu na novou vizáž Polákové je jasné, že o muže nouzi mít nebude. 

Jiříka jsem potkala poprvé při natáčení klipu Po válce. Ostříhala jsem se tam sama v záběru a on mi pak z toho šíleně rychle vytvořil parádní střih. Od tý doby jsem u jinýho kadeřníka nebyla, protože je prostě hooooodně šikovnej. Nedávno jsme si povídali o tom, že mě přestává bavit ta světlá barva..... respektive.. že jsem neměla dlouho mojí přirozenou barvu. A tak jsem od včera hnědovláska a je mi v tom dobře!" pochlubila se herečka, které to neskutečně sekne. 

Fotogalerie
47 fotografií