O konci jejich vztahu se už nějakou dobu spekulovalo, ale ani jeden se k tomu nikdy nevyjádřil. Ale to, že se roky společně nikde neobjevili, mluvilo za vše. 

Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili. A my? My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se,“ řekla v rozhovoru pro magazín Reportér Bára Poláková.

Pavel Liška slova své expartnerky potvrzuje: „Jo. Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti – taky máme děti, svoje rodiny... Ono je to v něčem jiný, když se tyhle věci dějí lidem, kteří jsou veřejně vidět... Žádný článek totiž nezmizí a jednou – brzy – i naše dvě dcery budou umět číst. Proto jsme čím dál intenzivněji přemýšleli, jak udělat, aby bylo naráz všechno vyřčeno, tím to mediálně zhaslo a my měli před veřejností tuhle kapitolu uzavřenou."

VIDEO: Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl? 

Video
Video se připravuje ...

Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Pro otevřenou zpověď se rozhodli po vzájemném rozhovoru. „Na nic lepšího jsme nepřišli. Formou rozhovoru můžeme svůj příběh jednou a provždy osvětlit, vyjádřit se a mít tak tuhle nevítanou pozornost za sebou – každému můžeme odpovědět, že všechno, co jsme uznali za vhodné, bylo řečeno. Celé je to vlastně absurdní, protože už teď tu mluvíme o svém soukromí mnohem otevřeněji, než bychom oba kdy dřív dopustili,“ přiznává herec, který má z manželství s Kristinou Bokovou (40) syna Šimona (16). 

Psychoterapie jim prý oběma velmi pomáhá. Nechtěli totiž, aby jejich hádky překročily únosnou hranici. „Terapie přišly na řadu, když jsme se oba shodli na tom, že už bychom brzy mohli přetáhnout ten čas, kdy se dva lidi přestanou vnímat a respektovat, čímž bychom o sebe přišli definitivně. Už to u nás příliš často lítalo do červenejch,“ řekla v rozhovoru Poláková s tím, že na terapie chodí i po rozchodu.

Fotogalerie
54 fotografií