Sympatický herec Pavel Liška si během pandemie viru covid-19 nechal narůst pořádné vousy. Koneckonců nemusel si hlídat vizáž kvůli natáčení, divadla byla navíc uzavřena. Vzhledem k tomu, že se pandemická situace v Česku postupně lepší, co nevidět se snad všichni herci vrátí zpátky na prkna, která znamenají svět… což pro Lišku znamenalo jediné – oholit si svůj plnovous, v němž dostával své přezdívce „Vandrák“. Pod tímto pseudonymem natáčí společně s hercem a bývalým tanečníkem Janem Révaiem (47) úspěšné dokumenty o cestování po celém světě, které oba muži absolvovali na motorkách.

„Tak prý se už mám pomalu umýt, oholit, oblíknout a odjet do práce... že už začneme zase něco dělat. A ještě teda ustřihnout ofinu, bo mi leze do očí,“ vtipkoval na instagramu populární herec, jenž na filmovém plátně mnohokrát prokázal nejenom svůj velký komediální talent, ale také to, že zvládá i role vážné a seriózní – ať už to byl třeba Návrat idiota, či Venkovský učitel. Liška, jenž naposledy zazářil v kinech v roli hypochondrického údržbáře Krásy v komedii Poslední aristokratka, natočené podle úspěšné knihy kastelána Evžena Bočka (54), sdílel se svými fanoušky video, na kterém se zrychleně zbavuje svých vousů.

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Před očima se tak mění ze zarostlého muže s image bezdomovce v muže, jakého jeho příznivci tak dobře znají a mají rádi. Poté, co se zbavil své již stříbrem prokvetlé kozí bradky, viditelně omládl. S mužným strništěm by mu rozhodně nikdo netipoval, že mu chybí jenom jeden jediný rok do kulaté padesátky.

„Moc vám to sluší,“ objevovalo se mezi komentáři, a dokonce se našli tací, co ho přirovnávali k americkému herci Keanu Reevesovi (56). Mnohem více hlasů však tvrdilo, že s vousy vypadal lépe. Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, jaká verze Pavla Lišky, partnera zpěvačky a herečky Báry Polákové (37), s níž má dvě dcerky Ronju (5) a Riku (4), se vám zamlouvá více.  

Fotogalerie
59 fotografií