Sympatická herečka Kristýna Boková, bývalá manželka herce Pavla Lišky (49), se na sociální síti smutně rozepsala o izolaci, do které celou populaci uvrhla pandemie viru covid-19. Jakožto „matka od tří individualit“ veřejně dumala nad světem, v jakém se nyní nalézáme, a vyjádřila obavy, zda se její „nejmladší děťátko narozené za korony nebude bát nových lidí“.

„Jsem společenský člověk, jsem tvor, co má rád smečku a o tu i rád pečuje. A moje smečky mají různé podoby. Možná díky téhle době jsem si uvědomila, že mi i nějaká ta smečka chybí... možná jiná nechybí... Je to čas uvědomování si, rozeznávaní v sobě růzností.“

A jak se zdá, ono „uvědomování si“ v jejím případě znamenalo, že se rozhodla ostříhat dlouhé kadeře, které měla ještě minulý rok, tedy v době, kdy natáčela komedii Bourák. Po boku Ivana Trojana (56) se tam pyšnila temně rudými loknami učesanými v pin-up stylu. Ona sama má přitom od přírody světlé vlasy, medově blond, a tak musela mahagonovou barvu po natáčení ještě dlouho vymývat.

Díky kratičkému sestřihu nyní zcela vyniká její krásný obličej, jak jí v komentářích s obdivem píší její fanoušci, i její nádherné světle modré oči. Navíc se zdá, že díky chlapeckému účesu výrazně omládla a rozhodně by jí teď nikdo netipoval téměř čtyři křížky na krku. Ostatně nedávno podobně radikální sestřih zvolila i Monika Absolonová (44).

VIDEO: Kristýnin bývalý manžel Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Boková si mimochodem v době, kdy natáčela Bouráka, procházela velmi těžkým obdobím: prodělala totiž potrat. „Že jsem těhotná, jsem zjistila na konci druhé části natáčení. Necítila jsem se dobře, a tak jsem zašla k doktorovi, který zjistil, že jsem v osmém týdnu. Měla jsem radost, třetí dítě jsem si přála, ale po pár týdnech se ukázalo, že se jedná o takzvané zamlklé těhotenství,“ svěřila se magazínu Vlasta.cz.

Z pocitů „prázdnoty a opuštěnosti“ ji však dostalo to, že znovu otěhotněla a od října loňského roku se může honosit titulem trojnásobná matka. Rozhodně však nevypadá na to, že jejímu nejstaršímu potomkovi je již patnáct let, že?

VIDEO: Kristýnina mladší sestra Jenovéfa Boková na karlovarském filmovém festivalu

Fotogalerie
33 fotografií