Při pohledu na fotky, kterými plní sociální sítě šéfka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová, to vypadá, jako by žila v naprosté idylce. V minulosti sice přišla o malou dceru Klárku (†5) a o manžela Karla Svobodu (†68), optimismus ale neztratila. 

A dobře udělala. V posledních letech se jí daří skutečně skvěle: v roce 2015 se provdala za syna své kamarádky Josefa a i po devíti společně strávených letech to vypadá, že se jeden druhého nemohou nabažit. A v roce 2020 dokonce rodinka rozrostla o malého Pepíčka.

"Štěstí jedno naše malý! Pořád si říkáme s mužem, že tomu nemůžeme uvěřit, že je Josef na světě. Kuba si myslí taky to samý, určitě. Škoda, že se s maminkou takhle nevyfotí," rozplývala se například Vendula u společné fotky s ročním drobečkem. 

Štěstí rodině nekazí ani aktuální špatné počasí. "U nás je největší láska samozřejmě táta. A ještě, když pouští draka. Je krásný, když se plní, na co jsme se těšili... Já naposledy pouštěla draka s Kubou v Jablonci... To je hodně let, tak deset. Tak co taky dělat, když fouká a nesněží... Byli jsme všichni totálně špinaví od bahna, zmrzlí, ale šťastní," pochvalovala si na konci prosince. 

Teď fanouškům zase ukázala roztomilý taneček velkého a malého Pepy. "Tak u nás, když přijde táta domů, probíhá oslava tancem. Fotím je a točím pořád, no ale já tedy moc fotek s Pepíčkem nemám! Asi zprovozním stativ. Pravda je, že je táta celej den pryč a Pepča je na něj večer pověšenej, asi jako všude," svěřila se fanouškům. 

VIDEO: Proč Pizingerová schovává syna Jakuba? Dostala přísný zákaz!

Video
Video se připravuje ...

Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
123 fotografií