Zatímco herečka Lucie Benešová (47) se těší, že se díky těhotné adoptované dceři Sáře (22) stane co nevidět babičkou, o trošku starší Vendula Pizingerová se raduje z ročního syna Josífka. A právě v tom je krása rozmanitosti života.

Vendula s malým Josífkem pravidelně chodí na kojenecké kurzy plavání, a tak možná právě při této příležitosti zachytila syna při potápění. Vznikla z toho fotka, leč unikátní, na první pohled velmi povědomá. „Nirvana,“ napsala ke snímku pod vodou a s otevřenýma očima plavajícího chlapečka stručně.

Snímek je totiž nápadně podobný legendární fotce mimina z alba kapely Nirvana z roku 1991 nesoucí název Nevermind. Pro připomenutí, právě letos, třicet let od pořízení této fotografie, se skupině ozval dnes už více než třicetiletý muž Spencer Elden, který na rozdíl od Josífka měl na světoznámé fotce kromě dolarové bankovky vidět přirození. A dnes si vzpomněl, že se mu to nelíbí, za údajnou dětskou pornografii, jak výjev nazývá, požaduje po slavné kapele nejméně 150 tisíc od každého, kdo se podílel na produkci jmenovaného alba, což je sečteno, podtrženo, asi 3,3 milionu korun.

VIDEO: Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající Videohub

Fotogalerie
62 fotografií