Pizingerová, která loni v říjnu porodila druhého syna Josefa, zavzpomínala na doby, kdy se jako ještě svobodná maminka mohla na okamžik utrhnout ze řetězu a řádit jako smyslů zbavená. Z archivu vytáhla snímek pořízený během rozlučky se svobodou v roce 2015.

Čtveřice divošek, oděná do pruhovaných vězeňských kostýmů a s parukami na hlavách, se na snímku opírá o auto a v rukou třímá skleničku šampaňského. Jak Vendula vysvětluje, musely být inkognito, aby se veřejnost nedozvěděla o tajné svatbě s Josefem.

„Rozhodně se nám to povedlo! V této sestavě jsme jely na Slapy, už vůbec nevím, proč zrovna tam, a pak hned pokořit bary do Prahy… bylo to úplně normální! Kdyby to bylo dneska, tak nevím kam bychom jely,“ píše vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) k příspěvku. Její rozlučka proběhla hladce, zato ta manželova se lehce zkomplikovala.

„Můj muž to absolvoval stejně, ale bez převleku, a ještě se klukům tenkrát omylem ztratil a volal mně,“ směje se Pizingerová. „Tak jsem zvědavá, když se jeden z nás v tom manželství ztratí, jestli bude volat toho druhého. Myslím, že pořád jo,“ odhaduje po uši zamilovaná Vendula.

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií