„Tak to je první fotka, co vyfotil malej Joska,“ napsala Vendula Pizingerová na instagram ke snímku, který prý vznikl tím, že jí „mlátil ručičkou do telefonu“. Na fotce byl vidět kromě dvou pejsků také Vendulin o 16 let mladší manžel Josef Pizinger (33) na gauči… Jenže se zdálo, že je zachycen v poněkud intimní situaci! „Říká se, že každej fotí, jak to vidí sám… takže syn pořád vidí nahatýho tatínka,“ bavila se vdova po uznávaném hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68). „Ty jo, vypadáme jak rodina nudistů!“ smála se.

Ve skutečnosti měl na sobě prý Josef kraťasy, jenže v tomto úhlu to budilo docela opačný dojem. „Aspoň že psi mají chlupy,“ pokračovala vesele Vendula. Nebylo by to mimochodem poprvé, co by se Josef ukázal na jejím instagramu nahý. Například na Valentýna sdílela v instastories záznam jeho otužování v ledové vodě, kdy shodil svršky a do rybníka nakráčel pěkně na Adama. „Když dárky, tak pro všechny,“ okomentovala tehdy počínání svého manžela Pizingerová. Koneckonců byl svátek lásky, nikdo tak nezůstal o nic ochuzen.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Já chodím oblečená, protože je mi pořád zima. A Kuba, ten se schovává před foťákem, ale je taky většinou oblečenej,“ bránila se tato dáma, jež si zároveň posteskla, že se syn Jakub (15), kterého má se slavným skladatelem, jehož hudbou ožil například seriál Návštěvníci nebo muzikálová komedie Noc na Karlštejně, nechce moc fotit. „Občas se mi ho povede s malým zachytit a je to tak krásný! Dva bráchové! Ale pod pohrůžkami nemůžu ty fotky zveřejňovat. A mě naopak nefotí vůbec nikdo!“ postěžovala si v nadsázce.

VIDEO: Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost. Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
90 fotografií