Úlohy v rodině mámy pětiměsíčního syna Josífka jsou, zdá se, rozděleny. „Večerní pokec s tátou po sauně. Je jasný, že táta i brácha vždycky slíznou smetanu a já teď uspávám. Prej to umím nejlíp. Jistě,“ svěřila se Vendula Pizingerová svým fanouškům na instagramu, jak to u nich doma chodí a že ji tím pádem čekají večerní povinnosti.

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Kromě té informace samotné dopřála prezidentka nadace Kapka naděje svým fanouškům pohled na svého švarného manžela, jak se s úsměvem na tváři naklání k malému Josefovi mladšímu. Byť je fotka oříznutá, dává tušit, že Josef starší (33)  nemá žádným oblečením zahalenou minimálně horní polovinu těla. Prokrvený červený obličej zase potvrzuje, že si manžel Venduly Pizingerové a vášnivý sportovec skutečně dopřál saunování.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Nejmladší člen rodiny pak svému tatínkovi oplácí dobré rozpoložení rozesmátým obličejem. Jestli se tentokrát saunování účastnil i malý Josef, Vendula nesvěřila. Není to tak dlouho, co některé své fanoušky šokovala oznámením, že celá rodina saunu navštěvuje včetně malého miminka. Vendula tehdy těm, kteří se starostlivě ozvali, vzkázala, že miminka do sauny mohou, ale s rozumem.

Fotogalerie
50 fotografií