Vendula se s manželem naučila žít v symbióze s přírodou. Ať už to bylo spaní ve spacáku v zasněženém lese, případně túry do panenských míst s večeří na otevřeném ohni. Moc se toho nezměnilo ani po narození syna Josífka.

Když se jde na procházku do lesa, tak se kojí na pařezu, také s nimi spí v jejich srubu. A tak bylo jen otázkou času, kdy ho vezmou do sauny, kterou oba tolik zbožňují.

„První saunování. Poznávání okolního světa se našemu synovi líbí i ve vedru. Trochu jsme se zapotili,“ okomentovala společné fotky Pizingerová zabalená do prostěradla.

VIDEO: Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! Markéta Reinischová

To by bylo, aby se nenašly úzkoprsé matky. „Není to nebezpečné? Saunování je u čtyřměsíčního miminka povolené? Jak se saunují takovýhle prcci? Bych to taky zkusila, ale nenašla jsem odvahu...“

Samozřejmě že miminka do sauny mohou, ale s rozumem. „2x4 min. jen dole,“ zavřela jim uštěpačná ústa Vendula. Podle rozesmátého obličeje Josífka je zřejmé, že byl nadšený a že si saunu, stejně jako rodiče, oblíbil.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
67 fotografií