Vendula Pizingerová se ve středu obrátila na instagram a rozjímala nad začátky vztahu s chotěm Josefem. „Za pár dní to bude devět let, co jsme spolu. Neskutečně to letí! Kdo by si pomyslel, když jsme si na prvním rande, což nebylo vlastně rande, koupili letenky na ostrov Lombok. Odlet byl ale až za půl roku!“ napsala Pizingerová ke vzpomínkové fotce z pláže.

Moc lidí jim šance nadávalo, tlak společnosti ale úspěšně ustáli a na Lombok se po půl roce podívali. „Teď je těch půlroků 18, to znamená plnoletost. A v tom případě můžeme být i rodiči,“ vtipkovala ředitelka nadace, která před půl rokem ze svého manžela udělala otce, porodila mu syna Josefa.

Blondýnka nevynechala příležitost zkritizovat svou tehdejší postavu, byť byla v naprostém pořádku: „Musím se smát, když na to fotku koukám. Mám dvojdílný plavky a nejradši bych se do Josefa vcucla, abych nebyla na fotce vidět. Jsem se vždycky styděla, že mám o trochu míň svalů,“ poukázala na formu svého milého.

Fanoušci v komentářích nad posledním odstavcem kroutili hlavou, neboť vdova po Karlu Svobodovi (†68) vypadala i před devíti lety fantasticky. Víc než cokoliv je ale zajímalo, z jakého popudu se na první schůzce rozhodli koupit zmiňované letenky. „No prostě blázni,“ vysvětlovala jim své pohnutky Vendula. 

VIDEO: Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost. Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
68 fotografií