Vévodkyně z Cambridge se spolu se svým chotěm Williamem (38) vydala na cestu po Skotsku a již stihla fanoušky potěšit několika roztomilými momenty. Především při návštěvě univerzity St Andrews, kde se vlastně před lety s Williamem seznámili a dali dohromady, Kate nostalgicky vzpomínala.

Když se pak dvojice vévodů zdravila s místními lidmi, Kate všechny mile překvapila tím, jak byla otevřená a společenská - a »packy« v tom měl pejsek, tmavý kokršpaněl, který měl na sobě svítivě žlutou pláštěnku, aby se snad při čekání na šlechtu nenachladil.

Vévodkyně coby správná milovnice psů nedokázala odolat a musela pejska jménem Lily i jeho majitelku pozdravit. Už jen proto, že se němá tvář tolik podobala milovanému Lupovi - psovi, kterého měli právě Kate a William. Právě o milovaném mazlíčkovi, který zemřel loni v listopadu, Catherine druhé ženě vyprávěla. Nejprve samozřejmě pochválila Lilyinu pláštěnku a pak se svěřila s jednou osobní drobnosti.

„Všimli jsme si tady kavárny nebo baru s názvem Lupo's, a my měli pejska, který už s námi bohužel není, co se jmenoval Lupo,“ netajila se krásná vévodkyně při rozhovoru se ženou. Ta byla ze setkání samozřejmě nadšená. 

Stejně tak ocenili tento krásný moment i další pejskaři světa, kterým je jasné, jak Kate musela rodinné zvířátko milovat. Přece jen to byl dárek ke svatbě od jejího bratra Jamese, a než Lupo zemřel, prožil s Kate, Williamem a jejich dětmi dlouhých devět let. „Byl devět let srdcem naší rodiny a bude nám moc chybět,“ vzdali mu ostatně hold poté, co zemřel.

VIDEO: Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

Fotogalerie
99 fotografií