Po dramatických událostech minulého týdne sice Lela Ceterová (31) a „Terminátor“ Karlos Vémola (35) nadále žijí spolu v jedné vile, vztah mezi nimi je ale stále velmi komplikovaný. Karlos byl spatřen, jak v baru Kozička nabaluje docela cizí ženu, a zdá se, že Lela už po jeho věrnosti ani netouží. 

„Domlouval se s nějakou slečnou, držel ji za zadek a říkal jí, ať přijede někam za ním. Slečna se myslím jmenovala Denny,“ uvedla pro Blesk svědkyně. Podle ní spolu ale nakonec nikam neodjeli. 

Server eXtra.cz nyní přinesl informaci o tom, že se dvojice již stihla usmířit, a dokonce spolu prý odjeli na dovolenou do Dubaje. Informace Blesku potvrdil důvěryhodný zdroj z okolí dvojice. Karlose ale ve středu čeká natáčení, do teplých krajin se proto vypravili jen na otočku. „Měl to už dlouho domluvené, a tak vzal Lelu s sebou,“ dodává blízký zdroj.

A jak je na tom Lela? Ta se teď podle našeho zdroje potřebuje hlavně uklidnit a dát se po dramatických událostech psychicky do pořádku. Jak napovídají Karlosovy noční eskapády, dvojice sice žije v jednom domě a jezdí spolu na dovolenou, partnersky se k sobě ale nevrátila. A o to náročnější je teď jejich soužití... 

VIDEO: Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video?

Video
Video se připravuje ...

Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video? iSport TV

Fotogalerie
129 fotografií