To, že je Eva vdanou paní, prasklo během nedělního vysílání Hlavních zpráv, kdy se moderátorka divákům a poprvé i svému kolegovi Romanu Šebrlemu (47) představila novým jménem - Eva Hecko Perkausová

Podrobnosti ze svého velkého dne moderátorka popsala v reportáži pořadu Showtime. 

Vědělo to jenom mé blízké okolí ...a když přijdou a ptají se, jak se cejtíš? A vlastně je to pořád stejný. My už jsme to plánovali. My už jsme věděli, když jsme na ten Mauricius letěli, že už se tam vezmeme. A museli jsme dopředu vyřizovat různé doklady. A svatba na Mauriciu byla vždy podle mých představ v tom smyslu, že jsem vždycky chtěla mít svatbu v exotice. Někde v zahraničí. Čistě jenom pláž, moře, palmy a ten sen se mi splnil,“ svěřila se novomanželka, která do poslední chvíle nevěděla, jak vypadá snubní prstýnek. 

Prstýnky vybíral Ivan. A já jsem ho do poslední chvíle neviděla. On věděl, jakou mám představu, jaký bych si přála a popisovala jsem mu ho a říkala mu, jak by měl vypadat. A do poslední chvíle jsem ho neviděla. A když jsme balili kufry, tak já jsem tam ty krabičky s prstýnky viděla a hrozně mě lákalo se do ní podívat, jak vlastně ten prstýnek vypadá, ale vydržela jsem a nepodívala jsem se,“ směje se Eva. 

Ivan mi nevěřil, když jsem mu říkala, že jsem se nepodívala do té krabičky, a nekecej, určitě ses podívala a já..néé.. chtěla jsem být překvapená a byla jsem překvapená v tu danou chvíli a to jsem si vlastně přála. Jsem šťastná a už bylo na čase. Měli jsme zrovna 7. ledna výročí páté a 12. ledna jsme se vzali,“ dodala blonďatá kráska. 

VIDEO: Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! 

Video
Video se připravuje ...

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! Markéta Reinischová

Obřad byla velmi romantický a oba si ho užili. „Chtěla jsem se trošičku pousmát, když vlastně jsme si museli říkat navzájem sliby, a viděla jsem, že tím jak já pracuju v televizi, tak jsem neměla problém s tím poslechnout si pár vět a nějak je říct, protože si je za ty roky nějakým způsobem zapamatuju, ale Ivan, to jsem viděla, že se strašně soustředí na to, aby si to všechno zapamatoval a aby to řekl správně, jak to říká ta paní překladatelka a aby to hezky vyznělo. Mně připadal v tu chvíli strašně milej. Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Opravdu, bílý písek, moře, palmy, člověk si vyzná tu lásku, řekne si ano, předá si prstýnky, rozkrojí dortík, nakrmili jsme se navzájem dortíkem a byli jsme manželé.“ 

Fotogalerie
71 fotografií