Eva uvádí zprávy spolu s Romanem Šebrle (47), ale teď musí diváci tuto dvojici na čas oželet - krásná blondýnka totiž vyrazila na dovolenou na Mauricius. Tráví tam čas spolu se svým partnerem.

Na sociální síti své příznivce pravidelně informuje o všem možném, a tak nevynechala samozřejmě ani chvíle z cest. Pochlubila se tak na stories například výšlapem na horu Le Morne Brabant, ale i momentkami z rozpálené pláže.

Samostatný příspěvek pak věnovala fotce, na kterou když vám padne zrak, už ho asi jen tak neodpoutáte. „Ranní strečink,“ napsala k ní Perkausová a opravdu na fotografii nezahálí a posiluje své sexy tělo. Navíc jí asistuje i její přítel, podnikatel Ivan Hecko. On leží na písku na pláži a podpírá svou lásku, která se zvládla otočit hlavou dolů. 

Vypadá to sice na vyloženě akrobatické kousky, ale ve skutečnosti se jedná o cvik z partnerské jógy. Zkrátka Perkausová nelení ani na vlastní dovolené a poctivě pracuje na tom, aby si udržela svůdné křivky, které také nejednou ukázala v celé kráse během focení pro Playboy.

VIDEO: Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces! CNN Prima news

Fotogalerie
54 fotografií