Představitel doktora Boba Švarce ze seriálové Ordinace nebyl ještě nikdy ženatý. A stejně tak i jeho snoubenka, psycholožka Kateřina, je stále svobodná. Právě i to je jedním z důvodů, proč vstup do manželství už poněkolikáté odložili.

„Pro nás oba to bude poprvé, a tak jsme si přesně vysnili, jak to bude vypadat. Seznámili jsme se díky našim pejskům, takže nám půjdou i za »družičky« - spolu s našimi dcerami Claudií a Sofií,“ svěřil deníku Aha! herec.

Martin už nemá ani jednoho z rodičů a jeho vyvolené zase odešel otec. „K oltáři proto povede Kačku její spolužák, který žije ve Švýcarsku. A za svědkyni jí půjde nejlepší kamarádka, která je zase v Americe,“ odhalil Zounar další detaily jejich velkého dne.

A to je také důvod, proč do toho ještě nepraštili. „Musí se to naplánovat, ale vzhledem k situaci kolem covidu se moc plánovat nedá. Tak jsme to celé raději už podruhé odložili,“ vysvětlil herec.

Nyní má plnou hlavu starostí se znovuotevřením pražského Divadla Metro, které se chystá na 26. února. Pomlouvačům, kteří roznášejí, že se jeho vztah rozpadá, se jen zdálky směje. „Mohli bychom se vzít s Kačkou sami dva na úřadě a pak udělat mejdan, až se zase vše bude smět. Ale potom - jak známo - znamená nikdy. Když se něco odloží, tak už se to odkládá neustále…“ uzavřel Zounar s tím, že jeho vyvolená si zaslouží obřad, jaký si vysnila.

Už není metráček

Brzy to bude rok, co se Martin rozhodl zatočit s kily navíc. Svěřil se do rukou specializovaného lékaře, podstoupil různá vyšetření a k tomu přidal pravidelný pohyb i změnu jídelníčku… A výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Hlásím, že od léta mám dalších pár kilo dole,“ chlubil se Zounar mezi svátky na sociální síti a jako důkaz přidal fotku, na níž je v lyžařské bundě a s kulichem na hlavě. I v péřovce vypadá pohuble. Ze 118 kil už je viditelně pod metrákem!

VIDEO: Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím.

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím. Kisa Císařová

Fotogalerie
36 fotografií