Brzy to bude už dobrý rok, co se herec Martin Zounar rozhodl zatočit se svými kily navíc. Svěřil se do rukou specializovaného lékaře, díky čemuž získal maximum informací o svém zdravotním stavu, podstoupil různá vyšetření včetně změření tlaku a odběru krve, k tomu přidal pravidelný pohyb, změnu jídelníčku… a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Už necelý měsíc po návštěvě obeziotologa se pochlubil, že jeho váha už slezla o pět kilo dolů. A jak se zdá, stále se drží - a to dokonce i přesto, že je nyní období, kdy každý tak trochu povolí v sebekázni a mlsá cukroví!

„Ahooooj, jen hlásím, že od léta mám dalších pár kilo dole,“ chlubil se na sociální síti mezi vánočními svátky, a jako důkaz přidal fotku, na níž je v lyžařské bundě a s kulichem na hlavě. I když je to bunda bezpochyby péřová, herec v ní skutečně vypadá pohuble.

Ty tam jsou jeho bříško i kulaté tvářičky! „Je to neuvěřitelný, jak to letí, už je to skoro rok a já na tom stále makám společně s lékařem,“ podivuje se sám Zounar. „Pokud jste svou obezitu doteď nezačali řešit, tak teď je určitě příležitost začít,“ motivoval své followery.

VIDEO: Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím Kisa Císařová

Právě jeho příznivci jej ani ne během čtyřiadvaceti hodin ohodnotili více než osmi tisíci lajků. Jeho snahu kromě nich ocenili i kolegové a kolegyně z umělecké branže. „Jsi dobrej, Marťas! A sluší ti to,“ napsala mu například zpěvačka Monika Absolonová (45), která sama v uplynulém roce zamakala na své figuře.

„Hubeňoure, moc ti to sluší,“ souhlasila s ní herečka Regina Řandová (54). „Ty jsi úžasnej,“ žasla Jana Paulová (66). „Gratulace. A pozor na jojo efekt s bonusem, pamatuješ?“ varovala ho Adéla Gondíková (48).

Fotogalerie
53 fotografií