55. ročník mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je v plném proudu a mezi pozvané hosty patří i herečka Tereza Ramba, která se už za pár měsíců stane dvojnásobnou maminkou. Na dva dny přijela z Prahy, aby zde uvedla první ukázku z chystané komedie Jana Svěráka (56) Betlémské světlo a také představila televizní minisérii Docent v režii Jiřího Stracha (47). Kromě toho, jak se pochlubila, je i hrdou porotkyní v jedné z místních soutěží.

Herečka se ovšem rozhodla si návštěvu Varů zpříjemnit, do Varů přijela se svojí krásnou maminkou, a tak to společně pořádně rozjely. Po ubytování v hotelu zamířily ke kadeřníkovi a do maskérny, kde z obou krásných žen udělaly na ten večer ještě krásnější! Fotky před a po, kterou Tereza na svůj instagram přidala, ovšem fanynky možná trošku zklame. Neučesané a nenalíčené dámy totiž vypadají takřka totožně a skvostně jako když jsou krásně oblečené a upravené. Ne že by snad finální styling byl špatně odveden, spíš má herečka štěstí, jak sama u fotky maminky konstatovala, že „s tímhle genetickým matrošem je ok“, protože právě díky genům i ona vypadá svěže a mladší, než kolik jí ve skutečnosti je.

Pracovní povinnosti a zábava tak herečku po dlouhé době dostaly ze spárů mateřství. „Hádej kde jsem❤️. Takže. Podruhé v životě noc bez Koláčka. Byla to těžce prospaná noc. Bůh Ti žehnej Matyáši Rambo. Dámská jízda. Film byl. Krásný jsme byly. Moje holky přijely. Všechny nechaly děti doma, kromě mojí mamá-haha- a dva dny se mluvilo o tom, jak veliká pařba to bude. A pak jsme zdrhly na pokoj a spaly a spaly a..spaly. To je tak nádherný být zase ve Varu,“ rozplývala se Ramba na nabitý kulturní program, který po zdlouhavé pandemii covidu všichni potřebovali jako sůl.

VIDEO: Těhotná Tereza Ramba: Na nějaký čas končí s herectvím!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Tereza Ramba: Na nějaký čas končí s herectvím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií