Na Koncertu pro křídla vystoupila zpěvačka a herečka Bára Poláková (37), která nedávno přiznala, že již několik let nežije se svým partnerem a otcem jejích dvou dcer Pavlem Liškou (49), zpěvák a hudební skladatel Ondřej Brzobohatý (38) s Ondřejem Brouskem (40), zpěvačka Sára Vondrášková (32), známější pod svým uměleckým jménem Never Sol, Karlovarský symfonický orchestr a mnoho dalších. A mezi nimi také zpěvačka Ewa Farna, která momentálně láme žebříčky českých hitparád se svým odvážným hitem (s ještě odvážnějším klipem) Tělo.

Jak je tomu u mladé zpěvačky s česko-polským původem zvykem, i tentokrát se na jevišti objevila v modelu, který budil rozporuplné reakce. Její outfit totiž působil velice nesouměrně – na sobě měla dlouhé, velice volné a plandavé černé sáčko a pod ním bílou košili. Rukáv saka měla ale jenom na jedné straně, takže částečně působilo jako vesta. Na druhé straně si proto Ewa rukáv košile vykasala, takže to skoro budilo dojem, že má za sebou střet s nějakým hodně vzteklým psem. Tento oděv doplnila bílými botkami na podpatku a slušivými brýlemi.

VIDEO: Ewa Farna se vytočila kvůli své váze! No, na bílé šaty to ještě není

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna se vytočila kvůli své váze! No, na bílé šaty to ještě není Markéta Reinischova, Petr Soukup

Někdo by mohl namítnout, že jí vlasy „ulíznuté“ dozadu zbytečně přidávaly roky, ale na druhou stranu, Ewa už není žádnou puberťačkou, která na pódiu před zhruba víc než 15 lety na počátku své kariéry zpívala svůj první velký hit Měls mě vůbec rád, ale dospělou ženou. Před necelými čtyřmi roky se provdala za svého životního partnera, sympatického kytaristu Martina Chobota (32), o dva roky později se stala maminkou synka Artura (2). Ostatně mrkněte se do naší galerie a posuďte sami, jak to této mnohonásobné držitelce ocenění Zlatý slavík (pravidelně vždy obsazovala 2. a 3. příčku) slušelo.

Fotogalerie
50 fotografií