Gabriel Jiráčková jezdí do Karlových Varů velmi ráda a vždy je na co se dívat. V letošním roce je tomu nejinak. Oblékla se totiž do šatů, které mohou svou odvahou konkurovat modrému modelu Jitky Čvančarové (43), který oblékla na slavnostní zahájení filmového festivalu. Jitčin model spustil vášnivé debaty a vše nasvědčuje tomu, že tomu tak bude i v případě české Barbie.

„Miluji být středem pozornosti, když je středem pozornosti umění, v tomto případě móda, a když mohu být na místech, kde se jí mohu dosyta nabažit a obklopit,“ uvedla Gabriel na sociální síti a prozradila, že její velmi zajímavé šaty pochází přímo z Karlových Varů. Také prozradila, že ve stejných botách, jaké obula, šla loni Lady Gaga k prezidentským volbám. Koneckonců za umělecké dílo lze považovat i její nový účes.

Při slavnostním zahájení festivalu na sebe strhla veškerou pozornost Jitka Čvančarová, která oblékla modrou róbu, se kterou jí museli do auta pomáhat tři muži, protože na ni bylo spotřebováno obrovské množství látky. Podle všeho to zatím vypadá, že sobota bude patřit Gabriel Jiráčkové a jejím šatům, ve kterých tak trochu připomíná labuť.

Video: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

Fotogalerie
122 fotografií