Kdo byl její poslední partner, ví jen ona sama, protože soukromí si přísně střeží, přesto se netají tím, že by ráda měla muže a hlavně by se ráda stala matkou. Kde je tedy chyba? 

Co se mužů týče, jsem vybíravá. Nemám moc kritérií, ale jsem celoživotně přísná sama na sebe, tím pádem i na svého partnera. Nemám vyhraněný typ, blonďák, nebo černovlasý, ale chtěla bych, aby byl vtipný, chytrý, stejně jako já rád cestoval, prostě pohodář. Ale takový asi nejsou, nebo já je nepotkávám,“ řekla Blesku Daniela, která nechyběla na Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink 2021 v Karlových Varech.

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

 

Doprovod jí nedělal muž, ale kamarádka, misska Andrea Bezděková. „Je to naše dámská jízda, kterou si chceme pořádně užít. Doufám, že si i zatancuju," prozrazuje moderátorka, která byla jednou z účastnic StarDance. 

Písařovicová na konci loňského roku po 16 letech skončila ve veřejnoprávní televizi a přešla do soukromého internetového vysílání. „Je pravda, že mám daleko víc času. Najednou všechno stíhám a mám čas na sebe, ale po České televizi se mi občas zasteskne, navždy to bude moje srdeční záležitost," netají se Daniela. 

Fotogalerie
43 fotografií