Tereza své druhé těhotenství oznámila velmi vtipným videem, které natočil její manžel Matyáš Ramba. „Nechtěla jsem své těhotenství oznamovat na premiéře, protože by to bylo jen o mně a ne o filmu, tak jsme to na sociální síť dali dřív. Naše rodiny a blízcí to samozřejmě věděli, ale pro některé kolegy to bylo asi překvapení. Tohle je určitě moje poslední premiéra, konečně jdu na mateřskou,“ svěřila se Blesku Ramba. 

Už se Sluncem jsem si říkala, že si dám mateřskou, ale nevyšlo to, tak teď už opravdu jdu a chci si dát pauzu od hraní,“ dodala se smíchem těhotná herečka. 

Podle bříška je Tereza na konci šestého měsíce, ale přesný stav neprozradila. „To si opravdu nechám pro sebe. První porod jsme utajili skoro čtyři měsíce, tak věřím, že ani ten druhý se hned nedozvíte.

VIDEO: Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video
Video se připravuje ...

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko? Kisa Císařová

Aspoň něco si chceme nechat pro sebe. Ale vše je v pořádku a cítím se skvěle,“ smála se na premiéře filmu Deníček moderního fotra brunetka. 

Kráska do společnosti dorazila ve svých šatech ze lnu bez podprsenky a neustále si hladila rostoucí bříško. „Bylo to krásný a bylo to rande. Obklopená láskou a rodinou. Premiéra, jako oslava práce, kterou miluju. Kruh se uzavřel, teď už musíte do kina vy," říká Tereza, která se objeví na filmovém festivalu v Karlových Varech. 

Fotogalerie
79 fotografií