Nádhernou chalupu se dvěma roubenkami a stodolou na pozemku o rozloze 5338 metrů čtverečních 21 let piplal do nejmenších detailů. Podle svých slov si tak plnil klukovský sen dělat architekturu a do usedlosti v okrese Pelhřimov, kde měl i vlastní hospůdku, jezdil z bohnického sídliště jako domů. Jak Blesk už informoval, letos v dubnu se překvapivě rozhodl objekt nabídnout k prodeji. Byť žádal cenu, za kterou se dá pořídit i vila v Praze, v červnu už Alexej Pyško podepisoval kupní smlouvu s novým majitelem!

Kolik za to všechno?

Z dostupných dokumentů vyplývá, že nemusel slevovat a za rozlehlý dům na kraji obce Vyklantice utržil rovných 18 milionů! Zda Pyškovi kvůli herecké stopce došly peníze, nebo si chce prostě jen místo bytu 3+1 v pražských Bohnicích pořídit nemovitost na bydlení, nijak nekomentoval. Miliony ale zjevně zatím neinvestoval – podle katastru nemovitostí momentálně nevlastní žádný majetek. Herec se k prodeji Blesku opakovaně odmítl vyjádřit.

Herec si chalupu v okrese Pelhřimov zařídil opravdu velkoryse. Součástí je i hospůdka U Maxe s klenutými stropy a s vlastní pípou. K dispozici je velkorysá koupelna s vanou a se sprchovým koutem, jídelna s nádhernou selskou kuchyní, obýváček s krbem a ložnice.

To vše s podlahovým topením. Na dvoře jsou dvě krásné roubenky, každá nabízí samostatné bydlení s dostatkem místa na spaní. K dispozici je i letní kuchyně s přístěnkem, kde se dá grilovat, a veliká stodola o ploše 200 metrů čtverečních.

VIDEO: Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video
Video se připravuje ...

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií