I když jsou šaty jistě velmi kvalitní a ,czech made‘, tedy vyrobené v Česku, tak nejsou dostupné pro každou ženu. A už vůbec ne pro ty na mateřské!

„Ty zelený bych brala, ostatní barvy jsou pro mě jako pro matku tří děti nemyslitelné. To jsou teda vlastně i ty zelené, protože moje mateřská není o moc vyšší než cena šatů,“ napsala jedna z maminek pod fotky nové kolekce hereččiných šatů.

A další byly stejného názoru. „Šaty jsou krásné, ale ta cena mi vyrazila dech.“ „Držím Vám, Terezko, palce s Vaším podnikáním, i mně se líbí ty zelené, ale bohužel ta cena není pro obyčejné pozemšťany, ale tím nemyslím nic zlého.“

VIDEO: Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video
Video se připravuje ...

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko? Kisa Císařová

Na e-shopu je totiž cena za šaty, které dostanete v bavlněném navoskovaném pytlíčku, 5 980 korun! To není málo...

„Šaty snů jsou prvním kouskem kolekce Doma. Lokální, pomalé, minimalistické a férové módy, která se opírá o udržitelnost a krásné hodnoty. Jako důkaz toho, že šaty snů sluší opravdu všem, jsem se rozhodla ukázat vám je na těch, které nejvíce miluji. Na svém vlastním ženském kruhu, na své rodině. Na fotografiích můžete vidět moji babičku, maminku i nevlastní sestru,“ láká na své šaty Ramba.

Fotogalerie
41 fotografií