Po zahajovacím ceremoniálu si v jednom ze sponzorských stanů dopřál Petr Witowski, bývalý manžel známé moderátorky Světlany Witowské, se svým novým objevem drink. Vysoce postavený manažer přitom svoji novou přítelkyni držel celou dobu za ruku a nehnuli se od sebe na krok. Vypadali zkrátka jako dvě zamilované hrdličky.

Witowski evidentně zažívá daleko lepší rok než ten loňský, kdy jeho desetileté manželství s hvězdou České televize skončilo v troskách - a začal rozvod. Krize jejich vztahu měla být dlouhodobější. Možná ale, že k definitivnímu zlomu přispěla i koronavirová krize a tehdejší karanténní opatření. V létě už začala Světlana znovu randit, jejím novým partnerem se stal Petr Kolář (57), bývalý diplomat.

VIDEO: Kamarádství Witowské s manželkou Zemanova nejbližšího: Konflikt zájmů?

Video
Video se připravuje ...

Kamarádství Witovské s manželkou Zemanova nejbližšího: Konflikt zájmů? Studio Blesk

Poté, co jejich manželství přestalo fungovat, to byl on, kdo se stěhoval ze společného bydla. Loni na jaře si od manželky odnesl své věci a přesunul se do vily, ve které předtím žili rodiče moderátorky. „K tomu vám nebudu říkat vůbec nic,“ zareagovala na dotaz Blesku Witowská rázně.

Fotogalerie
58 fotografií