Kráska nepotřebovala žádnou honosnou, opulentní róbu, jakou při pátečním zahájení vynesly některé z jejích kolegyní. Stačil jí jen dokonalý make-up, mírně zvlněné vlasy, dokonalý úsměv a přítomní pánové šli do kolen. 

Koketa

Blond má Hanka kvůli roli, a všichni ji tak minimálně do podzimu budeme vídat v nové barvě. Vlasy herečce vyšisovaly od moře, kde si vychutnávala celkem dlouhou dovolenou, a nepotřebovala tak žádný drastický zásah kadeřnice. Svým zjevem připomínala lehce hříšnou bohyni a nakažlivým smíchem bavila všechny přítomné v sále. Když během pózování na fotografy ještě laškovně povystrčila jazyk, byla za hvězdu první kategorie a z fleku by mohla konkurovat světovým herečkám na předávání Oscarů.

Jako Zátopek

Není to ale jen princezna, zcela propadla jízdě na surfu, a když nemůže chytat vlny na moři, zaběhne do skate parku. „Začala jsem jezdit na surfu nebo tedy měla jsem pár lekcí a hrozně mě to chytlo. A pak jsem zjistila, že existuje taková alternativa, když nemáme moře, a to je surf skate a nadchlo mě to,“ řekla Blesku hvězda filmu Matky. „A poprvé jsem dropla bowl, což, jak říká můj učitel, je ve skate kariéře zlomový moment. Cítím se jak Zátopek,“ pochlubila se se smíchem Hanka. 

Video: Proměna krásné Hany Vagnerové: Ze zrzky šla na blond! A přiznala deprese i hysterii

Video
Video se připravuje ...

Proměna krásné Hany Vagnerové: Ze zrzky šla na blond! A přiznala deprese i hysterii Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií