Osmany Laffita dorazil do Varů nedlouho poté, co absolvoval turné po republice s autobusem Slunečné, společně se svým partnerem Guyem Pascalem Gheysensem, s nímž tvoří pár už neuvěřitelných 28 let. Na dotaz, jak by zhodnotil róby vynesené prozatím ve Varech, se s upřímností sobě vlastní rozpovídal právě o modrých šatech známé herečky, co zazářila například v Nabarveném ptáčeti či v seriálu Hlava Medúzy. „Co jsem viděl, a co schytalo nejvíc kritiky a komentářů, tak to byla Jitka Čvančarová.“

„Měla obrovský model, což bylo podle mě zbytečné na její postavu, všechna ta extrémní látka... Ten model jí zkrátka vůbec neseděl. Za to ona chudinka nemohla, protože na to měla stylisty, nebo spíš ‚údajné‘ stylisty, kteří tomu asi moc nerozumí. Ti přece měli koukat na to, co má za postavu a podle toho jí oblékat,“ zkritizoval ji. Šaty pocházejí z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka a látkou se na ně rozhodně nešetřilo, padlo na ně 25 metrů hedvábí. Jejich výroba prý trvala 32 hodin.

VIDEO: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

Na sociálních sítích je Jitčin outfit přirovnáván k Droběně v podání Heleny Růžičkové (†67) z pohádky Tři oříšky pro Popelku, drsného výsměchu se nebohé herečce dostává i za záběry, kdy jí tři muži, včetně jejího manžela, tanečníka Petra Čadka (42), pomáhají nasoukat se do auta. Hodnocení Osmany Laffity bylo tak v podstatě ještě poměrně mírné. „A nejlepší outfit? Ještě jsem neviděl všechny, jak jsou tu dnes oblečení, ale určitě jsem to já,“ smál se známý umělec pocházející původně z Kuby.

Fotogalerie
47 fotografií