Tereza s manželem Matyášem (32) už mají syna Mikoláše, který se narodil v roce 2019, ale hned od začátku ho na sociálních sítích přezdívali Slunce. Pohlaví druhého miminka věděli, ale tajili, ale jak herečka v příspěvku na sociální síti uvedla, od prvních okamžiků věděla, že to bude holka Teodora. O jejím před světem utajeném příchodu na svět se nyní rozepsala. Její narození totiž provázel covid. 

Mikoláš přišel na svět, za krve a řevu, strašně, nasál vzduch a přihlásil se ke světu. Vás si pamatuju, říkala sestřička. Malého vezli ze sálu a řval jako tygr. Tady v porodnici nepřestal. Doma taky ne, usmívám se pro sebe. Ale umazlili jsme ho. Nakonec mlíko – láska – mlíko, jak říká naše paní doktorka Barbora, všechno vždycky zachrání,“ napsala Ramba. . 

Den před porodem jsem nemohla ani otevřít oči. Tělo se připravuje. Bude to pekelně dřív, chvěla jsem se, plná úzkosti, stesku po Slunci, který byl ten den u babičky, poprvé spal mimo naši postel, tak tak jsem zvedla sklenici s vodou.

VIDEO: Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá! Markéta Reinischová

A druhý den. Orgasmický porod. Když tohle přede mnou někdo po prvním porodu řekl, měla jsem chuť ho umlátit těžkou palicí,“ svěřila se herečka. 

Čekala jsem Teodoru, ale přišla Miřenka. Mira. Míra. V takovém klidu a lásce. Jako když se vám do duše rozprostírá zamilovanost. Ve vlnách, v tlaku, kdy každou další sekundou jsi blíž k zázraku a o bolesti se nedá mluvit. Matyáš mi tiskl ruku. Nenechal by mě v tom. On je můj Muž. Moje hvězdička z plastovýho madla přišla na svět. Malinkatá, klidná a tak tichá, že se mi svíralo srdce. To není Teodora. Asi ne. Říká Matyáš. Je to Mira. A tak jsme kompletní, “ netají se Tereza.

Fotogalerie
48 fotografií