V předvečer dlouho očekávané premiéry dokumentu Olgy Špátové (37), který mapuje poslední roky života Karla Gotta, se Dominika Gottová ozvala. Do médií poslala dopis, kde svou macechu uráží a obviňuje ji, že nectí odkaz jejího otce a neplatí, co má. 

Nezajímá se o místo posledního odpočinku jeho rodičů v Újezdu u Svatého Kříže, kde chtěl být, jak se mi sám svěřil, pochovaný. Komplikuje vzpomínkové projekty, které se chystají, a v neposlední řadě jak zasahuje do otcových rozhodnutí,“ napsala Gottová v sáhodlouhém dopise, co byl adresovaný médiím. Ivana to ponechala bez odezvy a plně se soustředila na slavnostní premiéru filmu Karel

Na červený koberec vdova přišla v doprovodu svých dcer Charlotte (15) a Nelly (13). Nechyběla ale ani její nevlastní dcera Lucie Kovaříková, kterou měl Karel s prodavačkou Ivetou Kolářovou. Ale ta si na rozdíl od Dominiky s macechou a mladšími sestrami rozumí.

VIDEO: „Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video
Video se připravuje ...

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL Bontonfilm

S Ivanou skvěle vycházíme, voláme si a víme o všem, co děláme. Nemám zájem se s Dominikou stýkat, když vidím, co předvádí,“ řekla upřímně Lucie, kterou doprovodili synové a také její nový partner Lukáš. Je zřejmé, že Dominika je černá ovce rodiny a nikdo nemá zájem o její přítomnost.

Stále totiž nevyřešila svůj problém s alkoholem a léky, i když to před smrtí slíbila svému otci. Také Dominika doposud nezavadila o kloudnou práci a není jasné, jak to má ve vztahu s Timem. Nejprve od něj odešla, pak se vrátila, ale Timo je v Mexiku, takže problémy přetrvávají.

Ivana ostatně Dominiku vynechala i v dokumentu, kde zbytek rodiny je, a to včetně Gottových vnuků a dalších přátel.

Poslední setkání s Dominikou a jejím otcem proběhlo v červenci 2019, kdy na zahradě domu na Bertramce byla soukromá oslava Mistrových osmdesátin. Pak se Dominika objevila na pohřbu a od té doby od ní Ivana s dcerami dala ruce pryč. 

Fotogalerie
67 fotografií