Do Slovanského domu ji doprovodily dcery Charlotte Ella (15) a Nelly Sofie (13), které už nejsou holčičky, ale vyrostly z nich velké slečny.

„Ráda bych poděkovala mým dcerám za jejich odvahu a statečnost a za to, že nám dovolili natáčet a pustili si Olinku Malířovou Špátovou

Olga Špátová (režisérka, kameramanka, dokumentaristka)
 
do našeho soukromí. Teď jsou k sobě příliš kritické a věřím, že jednou ocení a pochopí, že je to krásná vzpomínka na tatínka,“ řekla Ivana a poklonu vysekla i režisérce.

„Děkuji týmu, všem kteří na našem filmu spolupracovali v čele s úžasnou a talentovanou režisérkou a kameramankou Olgou Malířovou Špátovou,“ dodala.

Ačkoliv u vstupu byly pro návštěvníky připraveny papírové kapesníčky s nápisem Oh my Gott, vdova rozhodně nechtěla, aby lidé z kina odcházeli uplakaní. „Karel by si určité nepřál, abyste smutnili, chtěl by aby to byla oslava života a hlavně, aby to nebyla nuda, jak rád říkal. Po skončení premiéry si s vámi na afterparty ráda přiťuknu na život, nevím jestli úplně se všemi, protože v pěti sálech je vás tady asi přes tisíc, tak si nechci představovat, jak bych asi vypadala, ale hromadně si s vámi přiťuknu,“ vyloudila vdova úsměv u hostů.

Ivana Gottová v den nedožitých 82. narozenin vydala autobiografii českého Slavíka Má cesta za štěstím, nyní vstoupil do kin dokument o posledních chvílích života Karla Gotta a příští rok v červnu se budou konat vzpomínkové koncerty, které musely být kvůli pandemickým opatřením několikrát odloženy.

VIDEO: „Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video
Video se připravuje ...

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL Bontonfilm

Fotogalerie
161 fotografií