Když se v květnu rychle stěhovala zpět do Helsinek za svým manželem, metalovým muzikantem Timem Tolkkim (55), dělala nejstarší dcera Karla Gotta (†80) jeden sek za druhým.

Např. vůbec nestihla vymalovat byt ve Vysočanech, který vracela. „Majitelka to celé uhradila a teď to po Dominice nárokuje,“ řekl Aha! zdroj. „Já jsem na to neměla absolutně čas, musela jsem prostě odjet, byla na to navázaná letenka a také stěhováci,“ je si dluhu vědoma Dominika.

Další problém v bytě způsobila ještě před stěhováním vyteklá lednička. Suma sumárum jde o zhruba 30 tisíc korun, které bude muset nejstarší Slavíkova dcera vysolit. „Jak jsem za Timem občas létala, tak jsem jednou byla pryč i měsíc a ta lednička způsobila neplechu. Vím o tom, že ta oprava něco stála, s majitelkou se spojím,“ kaje se Gottová.

Dominika si chce mimo jiné v Praze znovu hledat práci, protože to v Helsinkách psychicky nezvládá. Její manžel Timo totiž neustále létá na delší pracovně-milostné pobyty do Ameriky a nechává ji na vše samotnou. Z podpory táhne nejen byt, ale i veškeré výdaje okolo. A hlavně: nedaří se jí v Helsinkách najít slušnou práci!

Video: Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve StarDance. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií